Catering voor feest

Maak van jouw feest een smaakvol succes!

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar catering die indruk maakt? Zoek niet verder! Bij Proef op de Som zorgen we ervoor dat jouw gasten culinair verwend worden en dat het eten een echte smaaksensatie is.

Niets is zo belangrijk als goed eten tijdens een feest. Bij ons kun je rekenen op professionele catering, waarbij kwaliteit en smaak hoog in het vaandel staan. We werken met verse ingrediënten en bereiden alles met liefde en passie.

Dus, waarom zou je jezelf vermoeien met het organiseren van al dat eten terwijl je zelf ook wilt genieten van het feest? Laat ons het werk doen, zodat jij kunt ontspannen en samen met je gasten kunt genieten van heerlijke gerechten.

Feestelijke salade
Feestelijke salade

Catering voor elk type feest

Of je nu een intieme verjaardag viert, een jubileum groots wilt aanpakken of een bedrijfsfeest organiseert, wij bieden catering op maat. Fransien denkt graag met je mee om de perfecte culinaire invulling voor jouw feest te realiseren.


Van smaakvolle hapjes tot uitgebreide buffetten en van walking dinners tot thema-menu’s, bij Proef op de Som is alles mogelijk. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat het eten naadloos aansluit bij het thema en de sfeer van jouw feest.

Kwaliteit staat voorop

Bij Proef op de Som hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met verse ingrediënten van lokale leveranciers. We hebben oog voor detail en creëren gerechten die niet alleen overheerlijk zijn, maar er ook prachtig uitzien.

We begrijpen ook dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibiliteit in ons menu- en dienstenaanbod, zodat we kunnen voldoen aan al uw specifieke wensen en eisen.

Neem contact op voor feestcatering!

Waar wacht je nog op? Laat Proef op de Som jouw feest tot een culinair hoogtepunt maken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jou kunnen helpen met catering voor jouw feest. Francien staat klaar om jouw smaakpapillen te verrassen en jouw gasten te laten genieten van heerlijke gerechten.

Bel ons op +31 (0)6 110 133 38 of stuur een e-mail naar fransien@proefopdesom.com. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk feest te creëren!